Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)999g849kcal59.9g149.8g0g31g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1998g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto300g1019kcal59.9g0g86.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g48.9g0.8g2.4g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 100g264kcal6.2g44g6.7g2.6g
Leipä, vaaleavarras80g176kcal6.2g34.4g1.4g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7780g5525kcal294.8g594.8g213.4g123.6g
Valittu annoskoko3890g2763kcal147.4g297.4g106.7g61.8g
Annoskoko puolitettuna1945g1381kcal73.7g148.7g53.4g30.9g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631