Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)1000g850kcal60g150g0g31g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto300g1020kcal60g0g87g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.5g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 100g264kcal6.2g44g6.7g2.6g
Leipä, vaaleavarras80g176kcal6.2g34.4g1.4g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7788g5531kcal295.2g595.4g213.6g123.8g
Valittu annoskoko3894g2766kcal147.6g297.7g106.8g61.9g
Annoskoko puolitettuna1947g1383kcal73.8g148.9g53.4g31g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631