Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)250g213kcal15g37.5g0g7.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto75g255kcal15g0g21.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 25g66kcal1.5g11g1.7g0.6g
Leipä, vaaleavarras20g44kcal1.5g8.6g0.3g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1947g1383kcal73.6g149g53.2g30.8g
Valittu annoskoko974g691kcal36.8g74.5g26.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna487g346kcal18.4g37.3g13.3g7.7g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.7g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631