Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Herkkusieni 50g7.9kcal1g0.1g0.2g0.7g
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Bambunverso 70g9kcal1g0.5g0.1g1g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g50g84kcal0.8g4.6g7g0g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g7.5g19kcal0.4g3.1g0.4g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kookoskerma, kara100g250kcal4.6g1.3g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g1177kcal74.2g39.8g76.8g12.8g
Valittu annoskoko1269g588kcal37.1g19.9g38.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna635g294kcal18.6g10g19.2g3.2g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150768