Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 240g164kcal34.6g0g2.6g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Purjosipuli 133g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Herkkusieni 67g11kcal1.4g0.2g0.2g1g
Kesäkurpitsa133g23kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Bambunverso 93g13kcal1.4g0.7g0.2g1.3g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g67g113kcal1.1g6.2g9.3g0g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g10g25kcal0.6g4.2g0.6g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Kookoskerma, kara133g333kcal6.1g1.7g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g1569kcal99.4g53.4g102.2g17g
Valittu annoskoko1692g785kcal49.7g26.7g51.1g8.5g
Annoskoko puolitettuna846g392kcal24.9g13.4g25.6g4.3g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150768