Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Purjosipuli 167g38kcal3g4g0.3g3.5g
Herkkusieni 83g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Kesäkurpitsa167g28kcal0.7g4.2g1g1.2g
Bambunverso 117g16kcal1.7g0.8g0.2g1.6g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g83g141kcal1.4g7.7g11.7g0g
Chili paprika punainen13g5kcal0.2g1.1g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g13g31kcal0.7g5.2g0.7g0g
Sipuli 46g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Kookoskerma, kara167g416kcal7.7g2.2g41.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g1961kcal124.4g66.4g127.8g21.4g
Valittu annoskoko2115g981kcal62.2g33.2g63.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna1058g490kcal31.1g16.6g32g5.4g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150768