Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 540g369kcal77.9g0g5.9g0g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Herkkusieni 150g24kcal3.1g0.4g0.5g2.2g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Bambunverso 210g28kcal3.1g1.5g0.4g2.9g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g150g253kcal2.5g13.9g21g0g
Chili paprika punainen23g9kcal0.4g2g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g23g56kcal1.3g9.4g1.3g0g
Sipuli 82g25kcal1g4g0.2g1.4g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kookoskerma, kara300g749kcal13.8g3.9g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7614g3531kcal223.6g119.8g230g38.4g
Valittu annoskoko3807g1766kcal111.8g59.9g115g19.2g
Annoskoko puolitettuna1904g883kcal55.9g30g57.5g9.6g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150768