Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 120g82kcal17.3g0g1.3g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Purjosipuli 67g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Herkkusieni 33g5.3kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa67g11kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Bambunverso 47g6.2kcal0.7g0.3g0.1g0.7g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g33g56kcal0.6g3.1g4.7g0g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g5g13kcal0.3g2.1g0.3g0g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kookoskerma, kara67g167kcal3.1g0.9g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g784kcal50g26.6g51.2g8.6g
Valittu annoskoko846g392kcal25g13.3g25.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna423g196kcal12.5g6.7g12.8g2.2g
Arvot/100g100g46kcal3g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150768