Itämainen paella

Kuumenna öljy suuressa kattilassa.

Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.

Lisää riisi ja kuullot hetki.

Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio.

Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sekä loppu vesi.

Anna kiehahtaa ja lisää n. 1 kg kokonaisia puhdistettuja sinisimpukoita ja laita kansi päälle.

Tarkista välillä että kattilassa on tarpeeksi nestettä jotta simpukat höyrystyvät auki ja riisi ei pala pohjaan.

Kun simpukat ovat kypsiä lisää sulatetut katkaravut ja kuumenna.

Itse maustan aromatilla ja currylla sekä päälle limettimehua.

Tähänvoi laittaa myös esim mustekalaa tai vaaleaa kalaa kuten ahventa...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Jonsuli

Jonsuli sanoi...

Kuumenna öljy suuressa kattilassa. Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Lisää riisi ja kuullot hetki. Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio. Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sek

torstai 10.12.2009 klo 11:29

AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g199g697kcal15.9g149.3g3.4g6g
Katkarapu 135g93kcal19.5g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Sinisimpukka vedessä 150g134kcal23.5g2.9g3g0g
Maustettu ruokakerma cocos & lime 5%188g141kcal4.3g10g9g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy11g101kcal0g0g11.2g0g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2292g2453kcal132.2g340.2g60.4g14.2g
Valittu annoskoko1146g1227kcal66.1g170.1g30.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna573g613kcal33.1g85.1g15.1g3.6g
Arvot/100g100g107kcal5.8g14.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151072