Itämainen paella

Kuumenna öljy suuressa kattilassa.

Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.

Lisää riisi ja kuullot hetki.

Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio.

Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sekä loppu vesi.

Anna kiehahtaa ja lisää n. 1 kg kokonaisia puhdistettuja sinisimpukoita ja laita kansi päälle.

Tarkista välillä että kattilassa on tarpeeksi nestettä jotta simpukat höyrystyvät auki ja riisi ei pala pohjaan.

Kun simpukat ovat kypsiä lisää sulatetut katkaravut ja kuumenna.

Itse maustan aromatilla ja currylla sekä päälle limettimehua.

Tähänvoi laittaa myös esim mustekalaa tai vaaleaa kalaa kuten ahventa...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Jonsuli

Jonsuli sanoi...

Kuumenna öljy suuressa kattilassa. Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Lisää riisi ja kuullot hetki. Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio. Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sek

torstai 10.12.2009 klo 11:29

AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g265g929kcal21.2g199g4.5g8g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Sinisimpukka vedessä 200g178kcal31.3g3.8g4g0g
Maustettu ruokakerma cocos & lime 5%250g188kcal5.8g13.3g12g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy15g135kcal0g0g15g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3056g3271kcal176.4g453.2g80.8g19g
Valittu annoskoko1528g1636kcal88.2g226.6g40.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna764g818kcal44.1g113.3g20.2g4.8g
Arvot/100g100g107kcal5.8g14.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151072