Itämainen paella

Kuumenna öljy suuressa kattilassa.

Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.

Lisää riisi ja kuullot hetki.

Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio.

Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sekä loppu vesi.

Anna kiehahtaa ja lisää n. 1 kg kokonaisia puhdistettuja sinisimpukoita ja laita kansi päälle.

Tarkista välillä että kattilassa on tarpeeksi nestettä jotta simpukat höyrystyvät auki ja riisi ei pala pohjaan.

Kun simpukat ovat kypsiä lisää sulatetut katkaravut ja kuumenna.

Itse maustan aromatilla ja currylla sekä päälle limettimehua.

Tähänvoi laittaa myös esim mustekalaa tai vaaleaa kalaa kuten ahventa...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Jonsuli

Jonsuli sanoi...

Kuumenna öljy suuressa kattilassa. Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Lisää riisi ja kuullot hetki. Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio. Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sek

torstai 10.12.2009 klo 11:29

AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g332g1161kcal26.5g248.8g5.6g10g
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu13g10kcal0.2g2.2g0.1g0.3g
Sinisimpukka vedessä 250g223kcal39.1g4.8g5g0g
Maustettu ruokakerma cocos & lime 5%313g235kcal7.2g16.6g15g0g
Soijakastike 19g11kcal1g1.8g0g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Vesi626g0kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy19g169kcal0g0g18.7g0g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3820g4089kcal220.2g566.8g100.6g23.8g
Valittu annoskoko1910g2045kcal110.1g283.4g50.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna955g1022kcal55.1g141.7g25.2g6g
Arvot/100g100g107kcal5.8g14.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151072