Itämainen paella

Kuumenna öljy suuressa kattilassa.

Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.

Lisää riisi ja kuullot hetki.

Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio.

Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sekä loppu vesi.

Anna kiehahtaa ja lisää n. 1 kg kokonaisia puhdistettuja sinisimpukoita ja laita kansi päälle.

Tarkista välillä että kattilassa on tarpeeksi nestettä jotta simpukat höyrystyvät auki ja riisi ei pala pohjaan.

Kun simpukat ovat kypsiä lisää sulatetut katkaravut ja kuumenna.

Itse maustan aromatilla ja currylla sekä päälle limettimehua.

Tähänvoi laittaa myös esim mustekalaa tai vaaleaa kalaa kuten ahventa...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Jonsuli

Jonsuli sanoi...

Kuumenna öljy suuressa kattilassa. Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Lisää riisi ja kuullot hetki. Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio. Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sek

torstai 10.12.2009 klo 11:29

AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g530g1855kcal42.4g397.5g9g15.9g
Katkarapu 360g246kcal52g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu20g16kcal0.4g3.6g0.2g0.4g
Sinisimpukka vedessä 400g356kcal62.5g7.6g8g0g
Maustettu ruokakerma cocos & lime 5%500g375kcal11.5g26.5g24g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.8g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy30g269kcal0g0.1g29.9g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g6534kcal352.4g905.6g161.2g37.6g
Valittu annoskoko3052g3267kcal176.2g452.8g80.6g18.8g
Annoskoko puolitettuna1526g1634kcal88.1g226.4g40.3g9.4g
Arvot/100g100g107kcal5.8g14.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151072