Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 234g65kcal2.8g9.5g0.5g4.9g
Hirvenliha 187g210kcal39.5g0g5.6g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Herkkusieni 27g4.2kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g857kcal90.6g43.2g31g17.6g
Valittu annoskoko1128g428kcal45.3g21.6g15.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna564g214kcal22.7g10.8g7.8g4.4g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881