Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 350g97kcal4.2g14.2g0.7g7.4g
Hirvenliha 280g315kcal59.2g0g8.4g0g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Porkkana 110g36kcal0.7g6.1g0.2g2.8g
Herkkusieni 40g6.4kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g120kcal0g0g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g1286kcal136g64.4g46.8g26.6g
Valittu annoskoko1692g643kcal68g32.2g23.4g13.3g
Annoskoko puolitettuna846g322kcal34g16.1g11.7g6.7g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881