Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 467g130kcal5.6g19g0.9g9.8g
Hirvenliha 374g420kcal78.9g0g11.2g0g
Sipuli 167g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Porkkana 147g48kcal0.9g8.2g0.3g3.7g
Herkkusieni 53g8.5kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g1714kcal181.2g86.4g62.2g35.2g
Valittu annoskoko2256g857kcal90.6g43.2g31.1g17.6g
Annoskoko puolitettuna1128g429kcal45.3g21.6g15.6g8.8g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881