Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 584g162kcal6.9g23.7g1.2g12.3g
Hirvenliha 467g525kcal98.7g0g14g0g
Sipuli 209g63kcal2.6g10g0.4g3.5g
Porkkana 183g60kcal1.1g10.2g0.4g4.7g
Herkkusieni 67g11kcal1.4g0.2g0.2g1g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g2143kcal226.2g107.4g77.8g44.4g
Valittu annoskoko2820g1071kcal113.1g53.7g38.9g22.2g
Annoskoko puolitettuna1410g536kcal56.6g26.9g19.5g11.1g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881