Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 817g227kcal9.7g33.2g1.6g17.2g
Hirvenliha 654g735kcal138.1g0g19.6g0g
Sipuli 292g88kcal3.6g14g0.6g5g
Porkkana 257g84kcal1.6g14.3g0.5g6.5g
Herkkusieni 93g15kcal2g0.3g0.3g1.4g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Chili paprika punainen18g7kcal0.4g1.6g0g0g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g3000kcal316.8g150.8g108.6g62g
Valittu annoskoko3948g1500kcal158.4g75.4g54.3g31g
Annoskoko puolitettuna1974g750kcal79.2g37.7g27.2g15.5g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881