Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 934g259kcal11.1g37.9g1.9g19.6g
Hirvenliha 747g840kcal157.9g0g22.4g0g
Sipuli 334g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Porkkana 294g96kcal1.8g16.3g0.6g7.5g
Herkkusieni 107g17kcal2.2g0.3g0.4g1.6g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 36g319kcal0g0g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g3428kcal362.2g171.8g124.8g71g
Valittu annoskoko4512g1714kcal181.1g85.9g62.4g35.5g
Annoskoko puolitettuna2256g857kcal90.6g43g31.2g17.8g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881