Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1051g292kcal12.5g42.7g2.1g22.1g
Hirvenliha 841g945kcal177.6g0g25.2g0g
Sipuli 375g114kcal4.7g18g0.8g6.4g
Porkkana 330g108kcal2g18.4g0.7g8.4g
Herkkusieni 120g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Vesi2251g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g3857kcal407.4g193.8g140.2g79.6g
Valittu annoskoko5076g1928kcal203.7g96.9g70.1g39.8g
Annoskoko puolitettuna2538g964kcal101.9g48.5g35.1g19.9g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881