Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 117g32kcal1.4g4.7g0.2g2.5g
Hirvenliha 93g105kcal19.7g0g2.8g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porkkana 37g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Herkkusieni 13g2.1kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g428kcal45.4g21.2g15.4g9g
Valittu annoskoko564g214kcal22.7g10.6g7.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna282g107kcal11.4g5.3g3.9g2.3g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881