Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1167g324kcal13.9g47.4g2.3g24.5g
Hirvenliha 934g1050kcal197.3g0g28g0g
Sipuli 417g126kcal5.2g20g0.8g7.1g
Porkkana 367g120kcal2.3g20.4g0.7g9.4g
Herkkusieni 133g21kcal2.8g0.4g0.4g2g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Vesi2502g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g4285kcal452.6g215.2g155.2g88.6g
Valittu annoskoko5640g2142kcal226.3g107.6g77.6g44.3g
Annoskoko puolitettuna2820g1071kcal113.2g53.8g38.8g22.2g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881