Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1400g389kcal16.7g56.8g2.8g29.4g
Hirvenliha 1120g1259kcal236.7g0g33.6g0g
Sipuli 500g151kcal6.3g24g1g8.5g
Porkkana 440g144kcal2.7g24.5g0.9g11.2g
Herkkusieni 160g26kcal3.4g0.5g0.5g2.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13528g5139kcal543.2g258g186.4g106g
Valittu annoskoko6764g2570kcal271.6g129g93.2g53g
Annoskoko puolitettuna3382g1285kcal135.8g64.5g46.6g26.5g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881