Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit624g106kcal10g13.7g1.2g11.9g
Nakki, keskiarvo 150g350kcal17.1g1.7g30.9g0g
Flora margariini 60, annos 10g38g202kcal0.1g0.1g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g107kcal3.2g21.9g0.4g1.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Aurajuusto38g127kcal7.5g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g2115kcal108.8g123.8g131.8g26g
Valittu annoskoko1380g1057kcal54.4g61.9g65.9g13g
Annoskoko puolitettuna690g529kcal27.2g31g33g6.5g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140