Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit749g127kcal12g16.5g1.5g14.2g
Nakki, keskiarvo 180g420kcal20.5g2.1g37g0g
Flora margariini 60, annos 10g45g243kcal0.1g0.1g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.2g0.4g1.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Aurajuusto45g153kcal9g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g2538kcal130.4g148.6g157.8g31g
Valittu annoskoko1656g1269kcal65.2g74.3g78.9g15.5g
Annoskoko puolitettuna828g635kcal32.6g37.2g39.5g7.8g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140