Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit1124g191kcal18g24.7g2.2g21.4g
Nakki, keskiarvo 270g629kcal30.8g3.1g55.6g0g
Flora margariini 60, annos 10g67g364kcal0.1g0.2g40.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.3g0.7g2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen899g297kcal29.7g44.1g0g0g
Aurajuusto67g229kcal13.5g0g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g3807kcal195.6g222.8g237.2g46.8g
Valittu annoskoko2484g1903kcal97.8g111.4g118.6g23.4g
Annoskoko puolitettuna1242g952kcal48.9g55.7g59.3g11.7g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140