Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit250g43kcal4g5.5g0.5g4.8g
Nakki, keskiarvo 60g140kcal6.8g0.7g12.4g0g
Flora margariini 60, annos 10g15g81kcal0g0g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Aurajuusto15g51kcal3g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g847kcal43.4g49.4g52.6g10.4g
Valittu annoskoko553g423kcal21.7g24.7g26.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna276g212kcal10.9g12.4g13.2g2.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140