Välimeren broilervuoka

Leikkaa koivet isolla terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan.

Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit.

Mausta Provencale-yrttiseoksella ja suolalla.

Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä.

Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ohje on Yhteishyvä Ruokamaailma- lehdestä.

Oliiviöljyn määrää voi huoletta vähentää, kun broilerista valuu rasvaa kuitenkin perunoille.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Lissuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi (Atria)721g1203kcal100.9g7.9g93.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g560g336kcal8.4g72.9g0.6g5g
Kirsikkatomaatti, 50g334g67kcal2g12.7g1g0g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 53g106kcal0.7g1g10.7g2.3g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 36g319kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3432g4073kcal224.8g190.8g284g14.8g
Valittu annoskoko1716g2037kcal112.4g95.4g142g7.4g
Annoskoko puolitettuna858g1018kcal56.2g47.7g71g3.7g
Arvot/100g100g119kcal6.6g5.6g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153240