Välimeren broilervuoka

Leikkaa koivet isolla terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan.

Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit.

Mausta Provencale-yrttiseoksella ja suolalla.

Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä.

Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ohje on Yhteishyvä Ruokamaailma- lehdestä.

Oliiviöljyn määrää voi huoletta vähentää, kun broilerista valuu rasvaa kuitenkin perunoille.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Lissuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi (Atria)1621g2708kcal227g17.8g210.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1261g757kcal18.9g163.9g1.3g11.3g
Kirsikkatomaatti, 50g751g150kcal4.5g28.5g2.3g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 120g238kcal1.7g2.2g24g5.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 81g717kcal0g0g81.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7722g9164kcal506g428.8g639.2g33.8g
Valittu annoskoko3861g4582kcal253g214.4g319.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna1931g2291kcal126.5g107.2g159.8g8.5g
Arvot/100g100g119kcal6.6g5.6g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153240