Välimeren broilervuoka

Leikkaa koivet isolla terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan.

Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit.

Mausta Provencale-yrttiseoksella ja suolalla.

Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä.

Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ohje on Yhteishyvä Ruokamaailma- lehdestä.

Oliiviöljyn määrää voi huoletta vähentää, kun broilerista valuu rasvaa kuitenkin perunoille.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Lissuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi (Atria)1801g3008kcal252.2g19.8g234.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1401g841kcal21g182.1g1.4g12.6g
Kirsikkatomaatti, 50g834g167kcal5g31.7g2.5g0g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 133g265kcal1.8g2.4g26.7g5.9g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8580g10183kcal562.2g476.4g710g37.6g
Valittu annoskoko4290g5091kcal281.1g238.2g355g18.8g
Annoskoko puolitettuna2145g2546kcal140.6g119.1g177.5g9.4g
Arvot/100g100g119kcal6.6g5.6g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153240