Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 125g126kcal1.6g6.1g10.2g2.1g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 112g85kcal5g14.5g0.2g1.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g623g374kcal6.2g28g24.9g3.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)361g398kcal90.4g0g3.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g112kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g2190kcal206.4g97.2g102.8g13.8g
Valittu annoskoko1240g1095kcal103.2g48.6g51.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna620g548kcal51.6g24.3g25.7g3.5g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481