Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 25g25kcal0.3g1.2g2g0.4g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 23g17kcal1g2.9g0g0.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)73g80kcal18.1g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g439kcal41.4g19.4g20.4g2.8g
Valittu annoskoko249g220kcal20.7g9.7g10.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna124g110kcal10.4g4.9g5.1g0.7g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481