Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 37g38kcal0.5g1.8g3.1g0.6g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 34g26kcal1.5g4.3g0.1g0.3g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g187g112kcal1.9g8.4g7.5g1.1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)108g119kcal27.1g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g657kcal62g29g31g4g
Valittu annoskoko372g329kcal31g14.5g15.5g2g
Annoskoko puolitettuna186g164kcal15.5g7.3g7.8g1g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481