Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 62g63kcal0.8g3g5.1g1.1g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 56g43kcal2.5g7.2g0.1g0.6g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g312g187kcal3.1g14g12.5g1.9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)181g199kcal45.2g0g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g1095kcal103.2g48.4g51.4g7.2g
Valittu annoskoko620g548kcal51.6g24.2g25.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna310g274kcal25.8g12.1g12.9g1.8g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481