Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 75g76kcal1g3.6g6.1g1.3g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 67g51kcal3g8.7g0.1g0.7g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g374g224kcal3.7g16.8g15g2.2g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)217g239kcal54.2g0g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g1314kcal123.8g58.2g61.8g8.4g
Valittu annoskoko744g657kcal61.9g29.1g30.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna372g329kcal31g14.6g15.5g2.1g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481