Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 87g88kcal1.1g4.2g7.2g1.5g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 79g60kcal3.5g10.1g0.2g0.8g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g436g262kcal4.4g19.6g17.4g2.6g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)253g278kcal63.2g0g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g1533kcal144.4g67.8g72g9.8g
Valittu annoskoko868g767kcal72.2g33.9g36g4.9g
Annoskoko puolitettuna434g383kcal36.1g17g18g2.5g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481