Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 100g101kcal1.3g4.9g8.2g1.7g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 90g69kcal4.1g11.6g0.2g0.9g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g500g300kcal5g22.5g20g3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)290g319kcal72.5g0g2.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g1757kcal165.8g78g82.6g11.2g
Valittu annoskoko995g879kcal82.9g39g41.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna498g439kcal41.5g19.5g20.7g2.8g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481