SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g156g94kcal2.3g20.3g0.2g1.4g
Palsternakka 31g20kcal0.2g3.7g0.1g1.4g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g50g125kcal7g1.7g10g0g
Valkoviini, kuiva, 12%44g37kcal0.1g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.4g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Soijakastike 5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2215g637kcal22.8g63.6g22.8g8.2g
Valittu annoskoko1108g319kcal11.4g31.8g11.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna554g159kcal5.7g15.9g5.7g2.1g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499