SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g219g131kcal3.3g28.5g0.2g2g
Palsternakka 44g28kcal0.2g5.2g0.2g2g
Purjosipuli 61g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g70g175kcal9.8g2.4g14g0g
Valkoviini, kuiva, 12%61g52kcal0.2g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.1g19kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Soijakastike 7g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3101g892kcal32.2g89g31.8g11.8g
Valittu annoskoko1551g446kcal16.1g44.5g15.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna775g223kcal8.1g22.3g8g3g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499