SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1352g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g282g169kcal4.2g36.6g0.3g2.5g
Palsternakka 56g36kcal0.3g6.6g0.2g2.5g
Purjosipuli 79g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g90g225kcal12.6g3.1g18g0g
Valkoviini, kuiva, 12%79g66kcal0.2g0.5g0g0g
Kasvisliemikuutio 7.9g24kcal0.7g1.1g1.9g0.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.6g0g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3987g1147kcal41.2g114.6g41.4g14.8g
Valittu annoskoko1994g574kcal20.6g57.3g20.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna997g287kcal10.3g28.7g10.4g3.7g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499