SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Palsternakka 6.3g4kcal0g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g10g25kcal1.4g0.3g2g0g
Valkoviini, kuiva, 12%8.8g7.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g128kcal4.6g12.8g4.4g1.8g
Valittu annoskoko222g64kcal2.3g6.4g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna111g32kcal1.2g3.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499