SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g313g188kcal4.7g40.7g0.3g2.8g
Palsternakka 63g40kcal0.3g7.4g0.3g2.8g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g100g250kcal14g3.4g20g0g
Valkoviini, kuiva, 12%88g74kcal0.3g0.5g0g0g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Soijakastike 10g6kcal0.5g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4430g1275kcal45.8g127g46g16.2g
Valittu annoskoko2215g637kcal22.9g63.5g23g8.1g
Annoskoko puolitettuna1108g319kcal11.5g31.8g11.5g4.1g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499