SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1802g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g375g225kcal5.6g48.8g0.4g3.4g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.9g0.3g3.4g
Purjosipuli 105g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g120g300kcal16.8g4.1g24g0g
Valkoviini, kuiva, 12%105g88kcal0.3g0.6g0g0g
Kasvisliemikuutio 11g32kcal1g1.4g2.5g0.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Soijakastike 12g7.2kcal0.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5316g1530kcal55g152g55g19.8g
Valittu annoskoko2658g765kcal27.5g76g27.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna1329g382kcal13.8g38g13.8g5g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499