SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2102g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g438g263kcal6.6g56.9g0.4g3.9g
Palsternakka 88g56kcal0.4g10.3g0.4g3.9g
Purjosipuli 123g28kcal2.2g2.9g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g140g350kcal19.6g4.8g28g0g
Valkoviini, kuiva, 12%123g103kcal0.4g0.7g0g0g
Kasvisliemikuutio 12g37kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 8.8g29kcal0g7.1g0g0g
Soijakastike 14g8.5kcal0.7g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6202g1785kcal64.2g177.4g64g22.8g
Valittu annoskoko3101g892kcal32.1g88.7g32g11.4g
Annoskoko puolitettuna1551g446kcal16.1g44.4g16g5.7g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499