SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g160g400kcal22.4g5.4g32g0g
Valkoviini, kuiva, 12%140g118kcal0.4g0.8g0g0g
Kasvisliemikuutio 14g43kcal1.3g1.9g3.3g0.2g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g2037kcal73.4g202.6g73.2g26.2g
Valittu annoskoko3540g1018kcal36.7g101.3g36.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna1770g509kcal18.4g50.7g18.3g6.6g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499