SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2703g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g563g338kcal8.4g73.2g0.6g5.1g
Palsternakka 113g72kcal0.6g13.3g0.5g5.1g
Purjosipuli 158g36kcal2.9g3.8g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g180g451kcal25.2g6.1g36g0g
Valkoviini, kuiva, 12%158g132kcal0.5g0.9g0g0g
Kasvisliemikuutio 16g48kcal1.5g2.1g3.7g0.3g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7974g2294kcal82.6g228g82.4g29.8g
Valittu annoskoko3987g1147kcal41.3g114g41.2g14.9g
Annoskoko puolitettuna1994g574kcal20.7g57g20.6g7.5g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499