SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g20g50kcal2.8g0.7g4g0g
Valkoviini, kuiva, 12%18g15kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana886g255kcal9.4g25.2g9.2g3.4g
Valittu annoskoko443g127kcal4.7g12.6g4.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna222g64kcal2.4g6.3g2.3g0.9g
Arvot/100g100g29kcal1.1g2.8g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499