SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3003g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g626g375kcal9.4g81.3g0.6g5.6g
Palsternakka 125g80kcal0.6g14.8g0.5g5.6g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g200g501kcal28g6.8g40g0g
Valkoviini, kuiva, 12%175g147kcal0.5g1.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 18g53kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8860g2549kcal91.8g253.6g91.4g33g
Valittu annoskoko4430g1275kcal45.9g126.8g45.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna2215g637kcal23g63.4g22.9g8.3g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499