SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3604g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g751g451kcal11.3g97.6g0.8g6.8g
Palsternakka 150g96kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Purjosipuli 210g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g240g601kcal33.6g8.2g48.1g0g
Valkoviini, kuiva, 12%210g177kcal0.6g1.3g0g0g
Kasvisliemikuutio 21g64kcal2g2.8g4.9g0.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Soijakastike 24g15kcal1.2g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10632g3059kcal110.2g304.2g110.2g39.6g
Valittu annoskoko5316g1530kcal55.1g152.1g55.1g19.8g
Annoskoko puolitettuna2658g765kcal27.6g76.1g27.6g9.9g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499