SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4205g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g876g526kcal13.1g113.9g0.9g7.9g
Palsternakka 175g111kcal0.9g20.7g0.7g7.9g
Purjosipuli 245g56kcal4.4g5.9g0.5g5.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g280g701kcal39.2g9.5g56.1g0g
Valkoviini, kuiva, 12%245g206kcal0.7g1.5g0g0g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.3g3.3g5.8g0.4g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.2g0g0g
Soijakastike 28g17kcal1.4g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12404g3569kcal128g355.2g128.6g46.2g
Valittu annoskoko6202g1785kcal64g177.6g64.3g23.1g
Annoskoko puolitettuna3101g892kcal32g88.8g32.2g11.6g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499