SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4805g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1001g601kcal15g130.1g1g9g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Purjosipuli 280g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g320g801kcal44.9g10.9g64.1g0g
Valkoviini, kuiva, 12%280g236kcal0.8g1.7g0g0g
Kasvisliemikuutio 28g85kcal2.7g3.8g6.6g0.4g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Soijakastike 32g19kcal1.7g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14176g4079kcal147g405.6g146.8g52.6g
Valittu annoskoko7088g2040kcal73.5g202.8g73.4g26.3g
Annoskoko puolitettuna3544g1020kcal36.8g101.4g36.7g13.2g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499